Despre noi

 

Suntem o agenție de turism cu tradiție de peste 25 de ani si va invitam sa descoperiți ofertele noastre care va oferă posibilitatea sa călătoriți in cele mai bune condiții si sa va bucurați de o vacanta reușita din toate punctele de vedere.

Si pentru ca este indicat sa țineți cont de mai multe aspecte atunci când alegeți o vacanta, va recomandam sa apelați cu încredere la consultanții noștri care sunt pregătiți sa va ofere sfaturi si servicii personalizate astfel încât sa se potrivească dorințelor si nevoilor dvs.

Serviciile Agenției Posada au la baza orientarea permanenta spre client , prin oferirea  unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate împreuna cu dumneavoastră, in baza ofertelor furnizate de partenerii noștri.

 

Știm că turiștii au propriile așteptări şi standarde din ce in ce mai ridicate si  de aceea am integrat in websiteul nostru cei mai mari tour-operatori din Romania, astfel încât sa găsiți cele mai potrivite variante pentru dvs.

·         Oferta noastră cuprinde o paleta larga de servicii, ca urmare a parteneriatelor noastre cu tour-operatori, companii aeriene si hoteluri  din Romania si din întreaga lume

  • Va punem la dispoziție asigurări de călătorie complexe, dedicate nevoilor dvs. Pentru city-break-uri si nu numai, va oferim o mare varietate de zboruri, pe măsura necesităților dvs.
  • Dorim să va oferim produse de încredere și garanția unor călătorii sigure și confortabile. De aceea ne străduim sa va punem la dispoziție cea mai bună și mai sigură posibilitate de transport terestru și aerian.
  • Va oferim instrumente de plată diverse, ca să puteți alege ceea ce vi se potrivește

Misiunea noastră este aceea de a promova calitatea si inovația in materie de servicii turistice si de aceea puteți apela cu încredere la serviciile noastre.

 

Agenția de Turism Posada  - TRADITIE si PROFESIONALISM!