Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiSituat la 20m de plaja cu nisip si pietris si la aproximativ 1km de centrul statiunii. In apropierea hotelului se regasesc: o farmacie, o cafenea, 2 supermarket-uri si statie de autobuz.TROPICANA HOTEL 2* are in total 25 camere. Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit, pool bar, un restaurant, o parcare privata - gratuita, o piscina in aer liber echipata cu sezlonguri si umbrele, prelata. Piscina este exclusiv pentru adulti. Camerele sunt echipate cu baie (dus, toaleta), prosoape, seif, minibar, TV, baie (dus, toaleta), aer conditionat, balcon.
INFO UTILE

Studio
Studioul reprezinta unitatea de cazare formata din camere duble, triple si/sau cvadruple, care ofera baie proprie si chicineta utilata pentru prepararea micului dejun sau a diverse gustari (exista exceptii unde chicineta este pozitionata in afara camerei). Camerele studiourilor sunt, de regula, mai spatioase fata de cele ale unitatilor de cazare standard.

Self-catering (Autogospodarire) / Room-Only (doar cazare)
Studioul/vila nu asigura mesele, insa au in dotare chicineta utilata cu minimul necesar si ofera posibilitatea de a va prepara diferite gustari/ceai/cafea. Unitatile care functioneaza in regim de self-catering, nu asigura curatenia pe durata sejurului, ci doar la sosire si la plecare (exceptie facand unitatile de cazare unde este specificat altceva), nu se dau prosoape / cosumabile (sapun, hartie igienica, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

Chicineta
Bucatarie de mici dimensiuni, utilata cu minimul necesar: chiuveta, plita (cu maxim 2 ochiuri), frigider/racitor (frigider de dimensiuni mici fara congelator), tacamuri, pahare/cani, oala/ibric. Chicineta NU se poate folosi pentru prepararea mancarurilor gatite, aceasta este exclusiv pentru a prepara ceva mai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) in niciun caz pentru prajeli sau pentru a face mancare care necesita mult timp de preparare si al carei miros poate deranja ceilalti turisti aflati in unitatea de cazare. Folosirea chicinetei pentru prajeli (peste, carne etc.) este strict INTERZISA si orice abatere de la aceasta regula poate fi penalizata de proprietarul unitatii de cazare. Unele unitati de cazare asigura bucatarie exterioara.

Clasificare unitate de cazare
Reprezinta o diferentiere din punct de vedere al calitatii serviciilor si facilitatilor oferite. Unitatile de cazare sunt clasificate in functie de legislatia tarii in care se afla. In Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate in chei, iar hotelurile si aparthotelurile in stele. Numarul de stele/chei, difera in functie de fiecare unitate de cazare. Unitatile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays sunt vizitate si verificate de personalul agentiei iar clasificarea acestora este confirmata de agentie in functie de serviciile si facilitatile oferite de acestea, fiind semnalate cu simbolul “SOARE”.

*Economy Rooms (in cazul ofertelor cu acest tip de camera)
Economy / Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) - sunt camere limitate ca numar, au perioade de vanzare diferite si beneficiaza de reduceri speciale. Ele ofera aceleasi conditii de cazare ca restul camerelor din oferta, doar ca, in unele situatii pot aparea anumite inconveniente cum ar fi: pozitionarea in zone nefavorabile (de exemplu: cladiri anexe, parter, pe colt, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fara balcon sau pot avea vederea obstructionata.

Localizare

Hotel Tropicana 2* este situat la 20m de plaja cu nisip si pietris si la aproximativ 1km de centrul statiunii. In apropierea hotelului se regasesc: o farmacie, o cafenea, 2 supermarket-uri si o statie de autobuz.

Facilități studio

Recomandare

De ce îți recomandăm această cazare?
✓ Piscina privata
✓  Pool Bar
✓ Parcare privata gratuita

✓ Plaja la 20 metri de hotel

✓ Restaurant

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu baie (dus, toaleta), prosoape, seif, minibar, TV, baie (dus, toaleta), aer conditionat, balcon.

Descriere

Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit, parcare privata gratuita, un restaurant, un pool bar si o piscina in aer liber echipata cu sezlonguri si umbrele, prelata. Piscina este exclusiv pentru adulti. 

TROPICANA HOTEL 2* are in total 25 camere.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

NOSTOS HOTEL

Perigiali, Lefkada, Grecia

de la 293 /pers