Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiCunoscută pentru nisipurile sale aurii, apa limpede şi nu foarte adancă, Paralia Katerini se numară cu siguranţă printre destinaţiile de vacanţă preferate ale romanilor. Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zonă, fără pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Vila My Hotel se află într-o zonă linistită a stațiunii Paralia Katerini, la 250 m de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.
Facilitati hotel

Vila oferă servicii self catering.

Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Localizare

Vila My Hotel se află într-o zonă liniștită a stațiunii Paralia Katerini, la 250 m de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.

 

Plaja

Plaja: Plaja publică este lată, cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină. 

Facilitati camere

Camerele, frumos mobilate, pot găzdui 2 sau 3 persoane și sunt dotate cu aer condiționat (contra cost, 5 euro/zi), TV satelit, baie cu duș, frigider, chicinetă complet echipată, Wi-Fi gratuit, balcon sau terasă.  O cameră permite până la 4 persoane. Prosoapele nu sunt incluse.

Sejururi externe, plecari 2023: • 20% avans la inscriere; • 30% pana la 31.01.2023; • Diferenta de 50% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Central

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 279.5 /pers

Panorama Inn

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 255 /pers

Souita

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 322 /pers